Cu 16,95% din totalul voturilor valabil exprimate, Alianţa 2020 USR PLUS s-a clasat pe locul trei la nivelul judeţului Hunedoara la alegerile europarlamentare.

În Deva a obţinut 24,74% (poziţia a doua), în municipiul – Hunedoara 20,68% (poziţia a treia), în Haţeg – 17,70% (poziţia a treia), în Petroşani – 19,39%, (poziţia a doua).

“Felicit echipele partidelor PLUS şi USR din judeţul Hunedoara pentru rezultatele foarte bune obţinute după o muncă de câteva luni şi le mulţumesc voluntarilor care au ajutat Alianţa 2020 USR PLUS. Am fost, în campania electorală, în judeţul vostru, în localităţile Deva, Hunedoara, Petroşani şi Orăştie şi am simţit că lucrurile se schimbă în bine, că cetăţenii s-au săturat de minciună şi incompetenţă, iar promisiunile nu mai sunt suficiente ca să câştigi voturi. Aşteptările în judeţul Hunedoara sunt mari şi ne vom pregăti ca cetăţenii din această comunitate să fie reprezentaţi aşa cum merită în Parlamentul European, dar să aibă şi posibilitatea să aleagă oameni competenţi la alegerile care urmează”, a declarat preşedintele PLUS, Dacian Cioloş.

Dovada celor mai sus spuse stă în rezultatele obţinute la alegerile europarlamentare, unde Alianţa 2020 USR PLUS a obţinut o susţinere importantă, într-o zonă geografică dominată de “fantomele” coloşilor monoindustriali şi, prin urmare, dependentă de resursele alocate de la bugetul de stat şi de “bunăvoinţa” guvernanţilor.

Pornind de la aceste rezultate, partidul PLUS Hunedoara va trece la o perioada de consolidare şi extindere, pregătindu-ne să abordăm urmatoarea campanie chiar mai bine decât pe cea recent încheiată! În luna iunie vor avea loc alegeri interne la nivelul comunităţilor locale şi al filialei judeţene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus