„Guvernarea PSD: minciuna continuă”

În ședința din 30 August 2017 , Guvernul a aprobat Ordonanța de modificare a Codului Fiscal și majorarea accizelor pentru motorină și benzină în 2 etape : 0,16 RON/litru începând cu 15 Septembrie 2017 și cu aceeași sumă începând cu 1 Octombrie 2017 .

În tot acest timp , premierul României domnul Mihai Tudose declara că acciza nu va afecta prețul combustibililor la pompă . Nimic mai fals . Guvernul PSD minte în continuare cu nerușinare făcând cu bună știință trafic cu puterea de cumpărare a românilor .

PSD nu dorește să spună românilor că datorită creșterii accizei la combustibili vor urma scumpiri în lanț ale bunurilor de larg consum și cele mai afectate categorii sociale vor fi pensionarii și cei cu venituri mici .

Totodată vrem să atragem atenția asupra plății defalcate a cotei de TVA .

În goana după acoperirea găurilor din buget , guvernul PSD dorește plata defalcată a TVA-ului ignorând cu desăvârșire efectele economico-financiare care se răsfrâng asupra mediului privat .

Creșterea costurilor de funcționare ale afacerilor din mediul privat , diminuarea lichidităților de care dispun aceștia datorită defalcării cotei de TVA nu intră în orizontul de interese al guvernării PSD .

Prin prisma datelor prezentate mai sus concluzionăm că guvernul PSD nu dorește creșterea investițiilor , dezvoltarea mediului privat și punerea pe harta UE a României .

Președinte PNL Hunedoara

Heiuș Lucian Ovidiu

_____

TRIMITE-NE COMUNICATUL TĂU pe adresa de mail hunedoaralibera@gmail.com

HUNEDOARA LIBERĂ nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ  nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus