PARTIDUL NATIONAL LIBERAL

ORGANIZATIA JUDETEAN HUNEDOARA

 

Partidul National Liberal a prezentat lista pentru alegerile din 26 mai 2019 a candidatilor pentru PARLAMENTUL EUROPEAN.

Potrivit concluziilor sondajelor de opinie efectuate de mai multe institutii specializate din Romania si din strainatate si a  mediei rezultatelor acestor cercetari sociologice, PNL poate obtine cel putin 10 locuri in Parlamentul European.

Pentru prima data, de cand in Romania se organizeaza alegeri europarlamentare, in lista aprobata de conducerea nationala a Partidului National Liberal, pe locuri eligibile se afla 3 candidati hunedoreni: Siegfried Muresan (nascut in Hunedoara), Gheorghe Falca (nascut in Brad) si Dan Motreanu (nascut in Orastie).  La alcatuirea listei finale toti trei au fost sustinuti de organizatia PNL – Filiala Judeteana Hunedoara.

Pe primele 10 locuri se afla:

 1. Rares Bogdan
 2. Mircea Hava
 3. Sigried Muresan
 4. Daniel Buda
 5. Adina Valean
 6. Vasile Blaga
 7. Dan Motreanu
 8. Gheorghe Falca
 9. Cristian Busoi
 10. Marian-Jean Marinescu

 

PNL este foarte bine reprezentat in interiorul Partidului Popular European (PPE), formatiune politica europeana care, potrivit cercetarilor sociologice realizate la nivel european, va castiga in acest an alegerile europarlamentare.

Organizatia Judeteana Hunedoara ii asteapta pe locuitorii judetului atat la corturile de campanie pentru semnaturi cat si la vot in 26 mai, pentru ca              E TIMPUL ROMANIEI iar in Uniunea Europeana ROMANIA merita sa fie               IN PRIMUL RAND!

2 răspunsuri

 1. peteranton68@gmail.com' Cetățean din județul Hd spune:

  Niște mincinoși si niște jeguri de oameni!!

 2. peteranton68@gmail.com' Cetățean din Deva spune:

  Niște mincinoși si niște jeguri de oameni! Una promit și alta fac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus