Primarul Ovidiu Moș a participat la deschiderea anului școlar

Primarul Municipiului Deva, Ovidiu Moș, a participat, luni, 11 septembrie 2017, la festivitatea de deschidere a anului școlar 2017-2018 la mai multe unități de învățământ din reședința județului: Colegiul Tehnic ”Transilvania”, Colegiul Tehnic Energetic ”Dragomir Hurmuzescu” – corpurile 1 și 2, Colegiul Național ”Decebal”, Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria”, Școala Gimnazială ”Andrei Șaguna” și Colegiul Național Sportiv ”Cetate” Deva.

”Educația este cel mai important lucru la care trebuie să ne gândim atunci când vorbim despre viitorul copiilor noștri. Datoria noastră, a autorităților este să oferim elevilor pobilitatea de a învăța într-un mediu favorabil studiului, iar datoria profesorilor este să le ofere exemple pozitive.

Dragi elevi, vă îndemn să prețuiți învățătura și să vă respectați profesorii și colegii – pentru că mulți dintre ei vă pot deveni prieteni pe viață!”, a transmis Primarul Municipiului Deva, Ovidiu Moș.

_____

TRIMITE-NE COMUNICATUL TĂU pe adresa de mail hunedoaralibera@gmail.com

HUNEDOARA LIBERĂ nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ  nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus