Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, este singurul care a obținut mai multe voturi decât indicau sondajele realizate în campania electorală.

Klaus Iohannis și Dan Barna au obținut procente mult sub așteptări. Toți cei care alergau fericiți spre victorie până mai zilele trecute, fără să fi făcut nimic pentru români, au fost sancționați la vot. Rezultatul din 10 noiembrie ne arată că românii știu ce au făcut Viorica Dăncilă și PSD pentru ei.

În județul Hunedoara, Viorica Dăncilă a obținut cele mai bune rezultate din Transilvania. Aici s-a înregistrat cel mai mare număr de alegători care au votat candidatul PSD (peste 54.000) și tot aici s-a înregistrat cea mai mică diferență față de primul clasat: doar 4,7 puncte procentuale îi despart pe finaliști în județul Hunedoara.

Comunitățile hunedorene s-au bucurat de susținere din partea Guvernului Viorica Dăncilă care a finanțat sute de proiecte de dezvoltare prin PNDL, în valoare totală de peste 660 de milioane de lei, în aproape toate localitățile, indiferent de culoarea politică a primarului și care au vizat modernizări de drumuri, extinderi de rețele de apă și canalizare, reabilitări și dotări de școli și grădinițe.

Organizația Județeană a PSD Hunedoara o felicită pe doamna Viorica Dăncilă și o asigură de întreg sprijinul pentru turul doi al alegerilor prezidențiale, care va avea loc pe 24 noiembrie. Avem convingerea că hunedorenii știu deja care este partidul care a făcut cel mai mult pentru români și pentru România.

Le mulțumim tuturor hunedorenilor care au încredere în PSD și în candidatul nostru, Viorica Dăncilă, și îi asigurăm că vom continua să luptăm pentru fiecare român!

Deputat Laurențiu Nistor,

Președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD

CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

13 răspunsuri

 1. Du te taci!!

 2. Viorelgorea0@gmail.com' Gorea Viorel spune:

  Au votat PSD toții asistați sociali. Pensionari și alții.

 3. @ioana și @adrian jupanski
  Am mai spus-o și în altă postare, dar văd că și aici trebuie pus punctul pe ”i”
  Dacă ești patron, alegerea ta firească o reprezintă liberalismul, dar dacă ești angajat nu poți alege decât social democrația.
  Voi ori sunteți patroni (caz în care e firesc să votați cu liberalii) , ori sunteți angajați prostiți și îndoctrinați de lonzinca ”să nu fie ăialalții”
  Este foarte adevărat însă și faptul că omul politic român e o jivină aparte, nu contează dacă va câștiga ciuma galbenă, portocalie sau roșie, jaful va fi același, așa cum e de 30 de ani încoace, dar, a fi liberal azi, e doar un fel de fâs ideologic, care o să vă treacă destul de repede după alegeri dacă sunteți (totuși) angajați la patron.

  • Domnule Gandalf,daca ai votat primarul Ciugudului,bravo,ai facut foarte bine. Dar daca ai votat primarul din Videle inseamna ca esti angajat la o firma de stat “parazitara”.

   • Domnule gica, dumneata ești pe lângă subiect.
    Și apropos, firmele parazitare nu sunt de stat.
    Ele sunt firme private ale ciumelor galbene, portocalii, albastre sau roșii (nici măcar nu contează culoarea) care parazitează firmele de stat, care firme de stat ar fi fost profitabile în lipsa căpușelor.

  • @ Gandalf ..nu sunt in tara si cand vin in RO, casa mea nu mai este la Hunedoara, desi o port mereu in suflet. Am lucrat in sistemul public & privat din RO si din pacate acestea au unele “limitari”.

   Toate bune!

 4. apap@yahoo.com' nimic comun intre spune:

  PSD =/= Social Democratie
  nimic comun intre PSD si Social Decmocratie
  .

 5. Au votat PSD toti păduchii si capusele aciuiti in primarii si firme de stat. In 73 Hunedoara avea 80000 locuitori si toti angajatii Primariei incapeau in cladirea construita de C. Bursan, laolalta cu fiscul, administratia financiara si notarul.- nu aveau computere!
  Acum nu mai incap in cinci locatii si nu sunt in stare sa dea raspunsuri elementare dar sunt campioni la ” stat pe telefon” pe salarii la care un om care munceste nici nu visaza.
  Alte exemple:cu cati trantori s- a imbogatit Apaprod de cand a fost cucerita de PSD ???
  Stiti ca un PSD- ist sfideaza legile fizicii( pe ale statului le calca in picioare) si poate fi simultan in doua, trei locuri .
  Doua joburi la stat, doua consilii de administratie, consilier in Primarie, sef la partid etc. Varianta îmbunătățită- pensionar de la stat, de preferat din armata sau politie!!!
  LA VOT SI DESCHIDEȚI OCHII !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus