COMUNICAT DE PRESĂ

În urma distribuirii către clienții societății a unor înștiințări privind obligativitatea racordării la sistemul de canalizare, facem următoarele precizări:

  1. Dintr-o regretabilă eroare umană, aceste înștiințări au fost distribuite și clienților în zona cărora nu există rețea de canalizare dar există rețea de apă potabilă și au contracte încheiate cu societatea noastră;
  2. Prevederile Legii 244/2015 se adresează persoanelor care au în zona locuinței sistem public de canalizare dar nu sunt racordate la acesta. În cazul în care nu există sistem public de canalizare în zonă, rugăm clienții societății, care au primit aceste înțtiințări, să nu le ia în calcul.

Potrivit legii, “Utilizatorii, persoane fizice sau juridice, inclusiv cei care au sisteme proprii de alimentare cu apă, au obligația de a se racorda la sistemele publice de canalizare existente sau nou- înființate, dacă aceștia nu dețin stații de epurare avansată care respectă condițiile de descărcare a apelor epurate în mediul natural.”

Biroul de presă

_____

TRIMITE-NE COMUNICATUL TĂU pe adresa de mail hunedoaralibera@gmail.com

HUNEDOARA LIBERĂ nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ  nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

HUNEDOARA LIBERĂ îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Un răspuns

  1. Pingback: „Dorel” de la ApaProd a lovit la Peștișu Mare - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus