Inaugurare Birou Europarlamentar Vlad-Marius Botoș

 

Începând din acest weekend, europarlamentarul Alianței USR PLUS Vlad-Marius Botoș are birou și la Deva. Este cel de-a doilea birou deschis, primul fiind inaugurat în urmă cu o lună, la Arad, iar un al treilea urmează weekendul viitor, la Alba Iulia. În cadrul evenimentului de inaugurare, care a avut loc la sediul din B-dul Iuliu Maniu, Bl. J, parter, vis-à-vis de Biserica Buna Vestire, au participat Vlad-Marius Botoș, reprezentanți ai presei, președinta filialei județene a USR, Pollyanna Hanellore Hangan, precum și membri ai filialelor din județul Hunedoara.

„Noi, cei din USR, ne-am propus încă de la început să salvăm România: fiecare oraș, comună sau sat, să facem ca peste tot în țara noastră să putem duce o viață decentă, fericită. Consider că pentru aceasta trebuie să fim prezenți peste tot, să vorbim cu oamenii, să ne dăm seama care sunt problemele și cum pot fi rezolvate. Tocmai de aceea, voi încerca să deschid în cât mai multe județe cabinete europarlamentare prin intermediul cărora să țin legătura cu oamenii, cu comunitățile locale și să duc aceste chestiuni mai departe în Parlamentul European. Sigur, sunt multe lucruri care nu pot fi rezolvate de la Parlamentul European, cele mai multe probleme pe care le avem noi sunt aici, la nivel local, însă este important să vedem cum putem noi, ca europarlamentari, să contribuim la dezvoltarea comunităților locale. Vă încurajez pe toți să ne căutați, să ne treceți pragul și să discutați fie cu mine, fie cu colegii mei, asistenți, care vor prelua întrebările și sugestiile voastre sau nelămuririle și mi le vor transmite. Regret că nu pot să fiu fizic aici în fiecare săptămână, dar voi avea cel puțin un reprezentant care va fi săptămânal în Deva pentru cetățenii comunităților din județul Hunedoara. Doar împreună vom reuși să facem o țară ca afară!” a declarat europarlamentarul Vlad-Marius Botoș.

„Le mulțumim colegilor noștri europarlamentari pentru că își respectă promisiunea din campanie și votul devenilor, dar și al cetățenilor din celelalte localități ale județului nostru, din luna mai. Suntem consecvenți și demonstrăm că facem politică pentru cetățeni, aceștia având ocazia să înțeleagă mai bine cât de mult le poate influența viața un ajutor veritabil de la Bruxelles. Vom colabora îndeaproape și pentru a pregăti viitorii candidați la alegerile locale din județul nostru.” a declarat Pollyanna Hanellore Hangan, președintele filialei județene a USR Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus