Semnează pentru candidatura lui Dan Barna la Președinția României!

Miercuri, 11 septembrie, de la ora 17.30, Dan Barna va fi prezent în Deva în zona statuii lui Decebal, iar a doua zi dimineață se va afla în Hunedoara,  pentru a-i  cunoaște pe  locuitorii zonei și pentru a participa, alături de colegii din filialele județene USR și PLUS, la strângerea de semnături necesare înscrierii candidaturii sale.

El va susține o conferință de presă în Hunedoara, în sala de conferințe a hotelului Rusca, la ora 12,30, după ce va străbate orașul, în zonele lui centrale.

Până pe 18 septembrie, Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS, va străbate toată țara pentru a vorbi cu cetățenii despre obiectivele sale de schimbare a României din funcția de președinte al țării.

Dan Barna în funcția de Președinte este cea mai bună garanție că lucrurile pentru care am ieșit în stradă în ultimii ani pot deveni realitate. Este vorba despre transparență în cheltuirea banului public, reforma Justiției, reforma administrației publice, finalizarea autostrăzilor, Fără Penali în funcții publice, spitale curate și școli mai bune.

Hunedorenii sunt așteptați să-l cunoască pe Dan Barna  și să-i dea semnătura lor  de susținere! www.danbarnapresedinte.ro

 

Biroul de presă

USR Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus