Având în vedere ,,Ziua Internațională a Familiei ” Penitenciarul Deva organizează, în data de 17.05.2017, ora 12.00 o  activitate în comunitate pentru a consolida legăturile dintre persoanele custodiate şi copiii lor, având ca scop promovarea valorilor familiei, în Parcul Bejan Deva. Activitatea constă într-o întâlnire între 8 persoane private de libertate condamnate definitiv, care execută pedeapsa în regim semideschis și deschis la Penitenciarul Deva și copiii acestora, într-un cadru în care copilul să poată petrece un timp de calitate, memorabil în compania părinţilor.

Scopul acestei activități este reintegrarea persoanelor private de libertate, prin implicarea copiilor lor ca un puternic factor motivator în acest proces şi exersarea, în cadrul comunităţii locale, a unor conduite care să faciliteze dezvoltarea personală şi responsabilizarea acestora. Promovarea valorilor majore ale familiei: dragoste, egalitate, respect, combaterea tuturor formelor de violență și menținerea legăturii între deținuți și copiii acestora.

Desfăşurarea activităţii într-un spaţiu public – Parcul Bejan- urmăreşte reintegrarea persoanelor private de libertate şi a familiilor acestora în scopul creării unui climat psiho-social pozitiv şi dezvoltării unui comportament proactiv.

Pentru informaţii suplimentare desemnăm ca persoană de contact pe dl. agent șef principal de penitenciare Lucian FERARU – tel: 0749-097286, fax 0254-230780, email – lucian.feraru@anp.gov.ro

 

Cu stimă,

Comisar  Anuța BURDUȘEL

Director adjunct Educaţie şi Asistenţă Psihosocială

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus