D'STARS in parteneriat cu Teatrul de Artă Deva prezintă şi anul acesta proiecţia în High Definition a concertului lui André Rieu, de la Maastricht, Olanda.

Comentând asupra spectacolului de anul acesta, artistul a declarat: “În fiecare an găsim metode noi de a face din concertul de la Maastricht o experienţă unică, atât pentru spectator, cât şi pentru publicul care ne urmăreşte în cinematografe. Investim foarte mult timp, energie şi dragoste în crearea a ceea ce îmi place să numesc magia Maastricht”.

Exclusiv pentru audienţa din cinematografe, gazda evenimentului, Charlotte Hawkins, va face o introducere a spectacolului, iar la sfârşitul concertului, îi va lua un interviu maestrului André Rieu, imediat ce acesta va părăsi scena marelui spectacol. De asemenea, în pauza dintre cele 2 părţi ale concertului, Pierre (fiul cel mic al lui André Rieu), va oferi publicului de cinema o imagine a culiselor acestui spectacol, în care va vorbi cu artiştii, va prezenta carul de televiziune cu care se filmează concertul, etc.

Concertul este înregistrat în timpul turneului de vară al artistului la Maastricht. Părţile vorbite ale concertului sunt preponderent în limba engleză, cele vorbite în limba natală a lui André Rieu, olandeza, fiind subtitrate în limba engleză.

Durata: 3 ore (include o pauză de 15 min.)
Bilete: preţ 35 lei, de la casieria teatrului

2 răspunsuri

  1. Data și ora , mai exact. Din articol nu reiese nimic doar prețul biletului. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus