Asociatia Multiculturala “Visions of Dreams” organizeaza in data de 20 decembrie 2017, incepand cu ora 19.00, la Teatrul de Arta din Deva, un concert extraordinar de muzica gospel, cu artistul american DEAN BOWMAN, ROXANA OLSANSCHI, CORUL”VISIONS OF DREAMS”si  CANAAN LAND BAND.

DEAN BOWMAN – solo Black spirituals- unul dintre cei mai apreciati solisti americani de soul-jazz, este recunoscut ca fiind printre cele mai bune voci din industria muzicala. Fondator si membru al grupului Screaming Hedless Torsos timp de 10 ani, a fost etichetat de catre Madonna ca avand “ vocea lui Dumnezeu” iar prestigiosul ziar “London Guardian” l-a numit “un poet al tonalitatilor, cu o tehnica desavarsita, un adevarat star”.

Dean Bowman poate canta orice, despre el spunandu-se ca este un cantaret de jazz cu suflet de roker care isi are ” punctul zero” in muzica traditionala Black Spiritual si gospel. A colaborat cu nume mari ale industriei muzicale de gen de la Don Byron, Steve Coleman, Charlie Hunter la John Paxton si Ray Charles. Calitatile sale vocale au fost apreciate si in “Quebecite”- un spectacol de opera si jazz- pus in scena de genialul pianist D.D.Jackson si renumitul poet canadian George Elliott Clarke- autorul libretelor.

A inregistrat in peste 32 albume, a devenit celebru în întreaga lume cu albumul acappella „Death Don’t Have No Mercy” iar anul 2014 a fost nominalizat la Juno Aword pentru Albumul de jazz traditional al anului.

ROXANA OLSANSCHI- solista si  actrita,  si-a inceput cariera in 1993 la Teatrul de Arta din Deva . Din 2015 este si actrita a Teatrului de Vest Resita. Absolventa a Facultatii de Arta Teatrala din Targu Mures   a evoluat  in nenumarate spectacole de teatru si concerte .

CORUL ‘’VISIONS OF DREAMS’’ este un cor de muzica gospel format din tineri muzicieni ai Liceului de Arte”Sabin Pauta” din Resita, sub directa coordonare a dirijorilor Emanuela Moldovan si Adelina Bilan si indrumati de artistul american Dean Bowman.

CANAAN LAND BAND cu  Ovidiu Moldovan, Andrei Ghilea, David Brindea, Cristian Rosoaga si Silviu Sirbu desavarsesc muzical spectacolul “Craciun de poveste gospel”.

Regia:          Dan Mirea

Concept:     Valentin Neacsu

Productia:  Asociatia Multiculturala “Visions of Dreams”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus