Hunedorenii care iubesc muzica lui Tudor Gheorghe vor avea ocazia să îl vadă concertând încă o dată, la Deva, în data de 17 octombrie.

Tudor Gheorghe va concerta, din nou, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, vineri, 17 octombrie, începând cu ora 19.00.

Concertul face parte din turneul  „Lecția”, susținut atât în România, cât și în Republica Moldova.

Potrivit tudorgheorghe.info, „Lecția”, denumire simbolică, este un spectacol unic, plin de iubire și patriotism. Maestrul vine în întâmpinarea profesorilor, elevilor și tuturor spectatorilor cu un nou concert pentru a le arăta cât de frumoasă este limba română. Spectacolul acoperă texte excepţionale, poezii deosebite şi mult umor, aducând în centrul atenţiei adevăratul folclor românesc.

«Dicţionarul explicativ al limbii române dă cinci definiţii pentru cuvântul „lecţie”. Departe de a cădea în didacticism, spectacolul meu „Lecţia” are câte ceva din toate cele cinci definiţii. De la pledoaria pentru păstrarea curăţeniei limbii române, la redescoperirea primelor manifestări literare prezentate cu umor, unele sub formula „ştiaţi că?”, de la candoarea exprimării poetice a iubirii, romantice sau erotice, până la cea mai frumoasă poezie de dragoste şi până la cum ne-am pierdut vocalele din cuvinte sau despre ce n-ar trebui să uităm: să iubim. Iată câteva din temele pe care le vom dezbate în spectacolul Lectia», spune Tudor Gheorghe.

Prețul unui bilet este de 50 de lei și poate fi procurat de Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, marțea și joia între 12.00 – 14.00, luni, miercuri și vineri între orele 16.00 – 18.00.

Rezervări se pot face la numerele de telefon: 0721.055.037 și 0730.198.376.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus