Raportul întocmit de Corpul de Control al Primarului Municipiului Deva la Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală va fi prezentat public în ședința ordinară din 17 ianuarie.

Primarul Municipiului Deva, Florin Oancea, a anunțat miercuri că va prezenta concluziile controlului efectuat la SPIGM în ședința ordinară care va avea loc săptămâna viitoare. Oancea spune că a luat decizia de a amâna prezentarea concluziilor, întrucât nu putea face acest lucru într-o ședință de îndată cum a fost cea de astăzi (10 ianuarie, n. red.)

„Am spus că săptămâna aceasta voi prezenta raportul dar, pentru că a fost o ședință de îndată pe care nu o puteam amâna, am luat decizia ca în ședința ordinară care va avea loc săptămâna viitoare, mai precis miercuri, în 17 ianuarie, să prezentăm ca prim punct raportul în urma controlului făcut la SPIGM. Am amânat puțin, sunt motive obiective. Concluziile vor fi prezentate de șeful Corpului de Control, Cristi Nistor”, a declarat primarul Florin Oancea.

Concluziile raportului trebuie să ajungă la polițiștii care au deschis un dosar de cercetare penală care vizează activitatea în domeniul achizițiilor publice a SPIGM Deva. De altfel directorul serviciului, Tiberiu Coroiu a demisionat din funcție la începutul acestui an.

De asemenea, primarul Devei a anunțat că, de luni, Corpul de Control se va muta la Serviciul Administrare Cetate, urmând ca mai apoi să verifice activitatea Complexului Acvatic Aqualand.

„De luni începe control la Serviciul Cetate, urmează și Aqualand-ul. Numărul de personal nu permite să avem două controale (simultane, n. red.) în două servicii diferite. Am cerut ordine, disciplină și corectitudine. Dacă se va demonstra că au greșit, fiecare care a greșit va plăti. Am avut răbdare o lună de zile, nu vreau să iau decizii pripite”, a mai spus Oancea.

Un răspuns

  1. Dar oare la LOCATO cand faceti controale,de acolo trebuie sa incepeti ,acolo pute cacatul cel mai tare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus