Tinerele talente din judeţul Hunedoara au şansa de a se afirma în cadrul unui concurs care va avea loc pe data de 21 februarie.

Syncreto împreună cu Instituția Prefectului – Județul Hunedoara și Primăria Municipiului Orăștie, în parteneriat cu Asociația “Free Bikers” Hunedoara și Liceul “Nicolaus Olahus” Orăștie organizează festivalul “Talentele Orăștiei”, o acțiune deschisă tuturor tinerilor din clasele de gimnaziu și liceu din județul Hunedoara.

„Această acțiune cuprinde trei etape: preselecția candidaților, pregătirea lor și festivalul propriu-zis. În acest moment, pregătim faza de preselecție care se va desfășura în data de 21 februarie 2015 în sala festivă a liceului Nicolaus Olahus din Orăștie”, spun organizatorii.

Scopul acestui festival este descoperirea si promovarea tinerilor interpreți de muzică vocală Vor fi înscriși în festival elevi din județul Hunedoara, aflați în clasele gimnaziale și liceale și care au vârsta maximă de 19 ani. Festivalul se adresează exclusiv soliștilor.

La preselecție candidatul va prezenta o piesa cu sau fără negativ. În urma preselecției, juriul compus din Silvia Muntean, profesoară de muzică, Cătălin Tibori, actor și Costel Bălan, muzician & compozitor, va decide concurenții care s-au calificat pentru participarea la festival.

Preselecția se va desfășura în sala festivă a Liceului “Nicolaus Olahus”, din municipiul Orăștie și se va face fără spectatori. Elevii admiși în festival, vor fi anunțați individual de către organizatori la numărul de telefon și pe adresa de mail pe care le-au declarat în formularul de înscriere. La această etapă, nu sunt admise contestațiile.

Vor fi luate în considerație toate formularele trimise pe adresa de mail talenteleorastiei@gmail.com până în data de 15 februarie, ora 23:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus