Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva organizează în luna ianuarie concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante de medic, chimist, biolog şi biochimist în cadrul unităţii. Patru posturi s-au dovedit însă total lipsite de interes pentru tinerii absolvenţi de medicină.

În luna ianuarie,  Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva organizează concurs pentru ocuparea a 14 posturi vacante în cadrul unităţii spitaliceşti. Dosarele candidaţilor au putut fi depuse până în luna decembrie, iar potrivit reprezentanţilor spitalului pentru 4 posturi (unul de medic oncolog, unul de medic urgenţă UPU-SMURD şi două de medic pediatru la UPU-SMURD), nu s-a depus niciun dosar.

În total doar 14 tineri absolvenţi de medicină îşi doresc un loc de muncă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. Cele mai râvnite posturi, cu mai mulţi candidaţi pe loc, sunt cele de biolog şi la specializarea anatomie patologică.

Posturile vacante în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva pentru care se organizează concurs în luna ianuarie

În perioada 13 ianuarie-15 ianuarie Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi: unul de specialitate Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice, unul de specialitate Radiologie şi Imagistică Medicală, unul de medic psihiatru Copii şi unul de oncolog ( fără c andidaţi).

În perioada 14 ianuarie-16 ianuarie, unitatea spitalicească va desfăşura concurs pentru ocuparea a 3 posturi vacante: unul de biolog, unul de biochimist şi unul de chimist.

În perioada 20 ianuarie-22 ianuarie, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva desfăşoară concurs pentru ocuparea a 4 posturi: două de medic pediatru UPU-SMURD (fără candidaţi), unul la Medicină dentară şi unul la specialitatea Medicină de Urgenţă UPU-SMURD( fără candidaţi)

Între 27 ianuarie şi 29 ianuarie, vor fi ocupate 3 posturi: unul de medic specialitatea Anatomie Patologică, unul de specialitate nefrolog şi unul de specialitate cardiolog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus