În cadrul ședinței Colegiului Prefectural care s-a desfășurat miercuri a fost prezentat Raportul de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate în anul 2018 de Instituția Prefectului – Județul Hunedoara.

Evenimentul a fost onorat de prezența domnului Teodor Iulian GHEORGHE, Directorul General al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din Ministerul Afacerilor Interne, a domnului senator Viorel SĂLAN, a domnului Mircea Flaviu BOBORA, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

„Vreau să felicit conducerea Instituţiei Prefectului Hunedoara şi pe angajaţii acesteia pentru întreaga activitate depusă în 2018. Aveți cu ce să vă lăudați, ar trebui să afle toată lumea cu câte responsabilități vă confruntați.(…) Activitatea instituției s-a desfăşurat în condiţii foarte bune cu doar 36 de angajați, care au dovedit că desfăşoară o activitate plină de profesionalism și au o colaborare foarte bună cu autoritățile publice locale. (…) Constat cu plăcere și le mulțumesc pe această cale doamnelor și domnilor primari, pentru că țin cont de procedurile prealabile sau atenționările privind neconformitatea actelor administrative cu normele legale pe care vi le transmite prefectura și pentru faptul că ați avut doar o acțiune în contencios administrativ. (…) Vă mulțumesc pentru invitație, vă felicit încă o dată pentru activitatea depusă în anul 2018 și vă urez un an plin de realizări atât pe plan profesional cât și pe plan personal”, a precizat, la rândul său, domnul Teodor Iulian Gheorghe, Directorul General al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din M.A.I.

consiliul prefectural 002 (2)

Alături de membrii Colegiului Prefectural, în sală s-au aflat angajați ai Instituției Prefectului, precum și reprezentanți ai instituțiilor şi autorităților publice din județ.

Activitatea s-a încheiat prin prezentarea rapoartelor privind activitatea desfăşurată în anul 2018 de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara și de către Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Hunedoara. Au fost adoptate două Hotărâri privind îmbunătățirea activității celor două agenții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus