Astăzi la sediul Apa Serv, a avut loc o conferință de presă, unde au fost discutate următoarele aspecte din activitatea societății:
Contractele de reabilitare/ modernizare rețele de apă/ canalizare din Municipiul Petroșani se apropie de terminarea lucrărilor. Reabilitarea conductelor de apă/ canalizare a fost terminată și în prezent este neceasară cuplarea rețelelor reabilitate la rețelele existente pentru ca sistemul de apă/ canalizare să fie funcțional.
Aceste lucrări din punct de vedere tehnic nu se pot face decât cu întreruperea temporară a serviciului ceea ce implică restricții în furnizarea alimentării cu apă.
Aceste întreruperi provoacă un disconfort pentru cetățeni, cărora le cerem scuze și îi asigurăm că împreună cu constructorul depunem eforturi pentru limitarea în timp a întreruperilor. La reluarea serviciului de alimentare cu apă calitatea serviciului este garantată de Apa Serv Valea Jiului.
Cuplările nu se pot face decât cu întreruperea temporară a serviciului ceea ce implică restricții în furnizarea alimentării cu apă. Acest lucru provoacă un disconfort pentru cetățeni, cărora le cerem scuze și îi asigurăm că împreună cu constructorul depunem eforturi pentru limitarea în timp a întreruperilor.
Menționăm că demersurile noastre au drept scop îmbunătățirea calității serviciilor și reducerea pe viitor a numărului de restricții. Reamintim că din punct de vedere tehnic dar si igienico – sanitar acest lucru nu poate fi efectuat în deplină siguranță decât prin restricțiile temporare în furnizarea serviciului de apă potabilă acolo unde se execută aceste manevre.
Pe perioada întreruperilor, Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroșani va pune la dispoziția locuitorilor din zonele afecate de restricții, cu titlu gratuit, o cisternă cu apă care poate fi relocată la solicitarea utilizatorilor și încurajăm cetățenii să o folosească.
Un alt subiect în cadrul conferinței a fost cel legat de starea actuală a sistemului de alimentarea cu apă potabilă de la Uzină de apă Valea de Pești, firul II.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus