Polițiștii prezenți la Campionatul Mondial de Fotbal în Sală al Polițiștilor – WISPA Transilvania 2018 au participat joi la o prezentare pe tema prevenirii și combaterii braconajului arheologic din munții Orăștiei. Reprezentanții IPJ Hunedoara au pregătit un material complex legat de istoria cetăților dacice și de fenomenul infracțional întâlnit în ultimii 20 de ani în arealul obiectivelor înscrise în patrimoniul mondial UNESCO, cel al furtului de obiecte de patrimoniu.

Donație WISPA în valoare de 1500 de euro pentru Centrul de Plasament din Orăștie

Centrul aflat în rețeaua DGASPC Hunedoara a fost vizitat în dimineața zilei de joi, 16 august, de către delegații WISPA prezenți la evenimentul sportiv dedicat polițiștilor. Pe lângă întrecerea sportivă propriu-zisă, polițiștii membri ai WISPA participă la schimburi de experiență cu colegii din țara gazdă, precum și la acțiuni cu caracter umanitar.

La ediția din acest an a Campionatului Mondial de Fotbal în Sală al Polițiștilor – WISPA Transilvania 2018, desfășurată în aceste zile în județul Hunedoara, participă echipe de fotbal ale polițiștilor din 20 de țări ale lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus