El demisionase în urmă cu câteva săptămâni și din funcția de președinte al PSD Simeria

Eduard Felciuc a anunțat în ședința Consiliului Județean că demisionează din PSD. Astfel, el va părăsi și forul județean, pentru că, potrivit legii, dacă un consilier județean demisionează sau i se retrage sprijinul politic, atunci va pierde automat și mandatul de ales județean.

Iată ce anunț a făcut Eduard Felciuc pe Facebook.

„Dragi prieteni și colegi din PSD,
De astăzi, drumul nostru politic comun se desparte. După aproape 18 ani în Partidul Social Democrat, am decis să pun capăt activității politice. Mi-am înaintat și demisia din partid. Mai aveam puțin și împlineam și „majoratul” în politică. Nu a fost să fie! Demisionez pentru că visele, speranțele, idealurile mele au rămas aceleași. Din păcate, toate acestea nu mai pot deveni realitate în politica românească, în general, în politica PSD, în special.
Plec din PSD cu inima grea, cu dezamăgirea că nu am putut să fac mai mult pentru cei care, votând PSD, votând o listă care cuprindea și numele meu, și-au pus speranța și încrederea că le puteam oferi un „mâine” mai bun. Uneori am reușit! Alteori, în naivitatea mea, am crezut că voi reuși! Le cer iertare acelora pentru care am făcut prea puțin. Poate că nu am insistat destul sau, pur și simplu, am fost păcălit la rândul meu.
Pentru momentele în care am reușit să aduc, alături de voi, dragi prieteni și colegi, puțină speranță celor care nu o mai găseau, spun că a meritat să fac politică. Pentru toate acele momente, vă mulțumesc și vă rămân veșnic dator! Nu voi putea uita niciodată cum am lucrat și ne-am bucurat împreună de fiecare victorie. Nu voi putea uita niciodată nici gustul amar al eșecului, dar care ne-a ținut împreună pe cei mai mulți dintre noi. Tot împreună am văzut că trădătorii se pot întoarce în aplauze, acolo, unde, noi rămăseserăm să muncim și să încercăm să câștigăm.
Plec din politică pentru că am ajuns la un capăt de drum, care, din păcate, se înfundă având în față un perete ce nu poate fi spart. Dacă îl puteam sparge, poate că dincolo, acesta ar fi continuat, chiar „neasfaltat”, cu speranța că mâine s-ar găsi un proiect de „reabilitare și modernizare”. Cum se spune astăzi, pentru mine, atât s-a putut! Au fost ani frumoși! Suficienți pentru mine! Vă mulțumesc încă o dată!
Rămân prietenul vostru,
Edi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus