Poliția NU VREA, NU ȘTIE sau NU POATE să repare un amărât de semafor.

Am scris de nenumărate ori despre bătaia de joc a poliției rutiere din județul Hunedoara în privința semaforului de la Sântuhalm – una dintre cele mai aglomerate intersecții din județul nostru.

În sensul de mers spre Deva, semaforul îi obligă pe conducătorii auto să stea inutil „la roșu” atunci când, din sens opus, cei care merg spre Simeria au verde.

Cum ar trebui să funcționeze semafoarele în respectiva intersecție?

 1. La verde pentru cei care vin dinspre Hunedoara, stau și cei care intră, și cei care ies din Deva;
 2. La verde pentru cei care ies din Deva, stau cei care vin dinspre Hunedoara și cei care semnalizează la stânga, în direcția Hunedoara. Au însă verde cei care merg înainte, spre Deva. AICI SE PIERDE TIMP INUTIL ACUM!
 3. La verde pentru cei care semnalizează stânga, spre Hunedora, stau cei care vin dinspre Deva și cei care vin dinspre Hunedoara. Au verde cei care merg spre Deva.

Astfel, pentru direcția înainte, spre Deva, ar fi 2 timpi de verde, ceea ce ar fluidiza traficul. De fapt, așa funcționau semafoarele până anul trecut. Se pare, s-a ars un releu și nimeni nu are chef să cheltuiască vreo 100 de lei să îl schimbe!

Anul trecut, atunci când circulația pe autostradă a fost închisă, poliția a preferat să țină câte doi agenți să dirijeze circulația în acea intersecție în loc să repare semaforul. Parcă era criză de personal în poliție, nu-i așa?!

Domnule Comisar-șef de poliție Alin Vasile Bârla, Șef Serviciu Rutier, predecesorul dumneavoastră nu a mișcat un deget pentru a rezolva această situație absolut sfidătoare la adresa cetățenilor. Aveți ocazia să demonstrați că vă preocupă siguranța și confortul hunedorenilor. Vom urmări cu atenție desfășurarea lucrurilor și vom reveni asupra acestui subiect.

SEMAFOR SANTUHALM (3)

7 răspunsuri

 1. Dar locuitorii care stau in Sântuhalm cand mai trec stimabile ziarist sau numai cei care vin din Simeria circulă pe acest drum.

  • Locuitorii din Sântuhalm se așează cuminți, alături de cei care vin din Pestiș, Hunedoara, Bârcea sau Cristur la semaforul lor. Pe sensul de mers dinspre Hunedoara, adică.

 2. Nu o sa vedeți nimic bun de la milițienii Popsor și Alin Birla. Ei nu sunt profesioniști. Sunt puși acolo politic. Sunt niște slugaroi politici. Ei sunt f slab pregătiți profesional. Cam toți șefii sunt asa. Niște șpăgari.

 3. Articolul e comandat de comisarul Popsor cu scopul de a-l denigra pe comisarul BIRLA. Scopul final? Să-i ia locul. El i-a sapat pe mulți șefi.

  • Puteți sta liniștit în ceea ce ne privește, domnule David-Marcel-Mihai Pascu. Aici nu este vorba despre politica, șpaga, numirile sau comenzile din zona poliției.

 4. semaforul ca semaforul stam 5 min in plus, dar pe cand un reportaj despre starea drumului de la santuhalm la hunedoara; e cel mai circulat dj din tara ,ne mai rupem masinile mult pe el ?

 5. Pingback: Ce explicații dă șeful Poliției rutiere pe subiectul „semafoarele din Sântuhalm” - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus