În această săptămână, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa, Poliția Română desfășoară acțiunea TRUCK & BUS, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri.

Până în 19 mai, Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române coordonează, la nivel național, o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă.

20190516_130841

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii rutieri hunedoreni verifică autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Activităţile de control se desfăşoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

Un răspuns

  1. al3x_al3x952211@yahoo.com' Gandalf spune:

    Ce ne spune ”organili” statului despre accidentul care a blocat soseaua dintre Mintia și Ilia mai mult de o ora la începutul săptamânii ?
    Nu ați scris nimic, ca să știe și fraierii de contribuabili de ce se stă cu orele pe șoselele patriei… aaa, o fi fost implicată vreo firmă despre care nu aveți voie să scrieți ? Păi cum așa ? parcă presa era liberă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus