Un copil, de trei ani, din Lupeni, a fost mușcat de un câine, scăpat accidental dintr-o locuință. Minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

„Ieri, în jurul orei 21.00, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată cu privirea la faptul că un minor în vârstă de 3 ani, din Lupeni, ar fi fost atacat de un câine cu caracteristici mofologice ce pot fi asimilate unei rase periculoase, în timp ce se afla, alături de unul dintre părinți, în zona blocului în care locuiește. Minorul a fost transportat în stare stabilă la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate (prezentând multiple mușcături superficiale în zona membrului inferior drept)”, a declarat cms. șef Bogdan Nițu, purtător de cuvânt I.P.J. Hunedoara.

Din primele cercetări, se pare că animalul ar fi fost scăpat accidental din apartament de către un bărbat care îl avea în grijă (tatăl unei tinere – proprietara câinelui). În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire atacului canin și continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și luării măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus