Durere sfâșietoare. Medicii au încercat o minune, dar inima copilașului n-a vrut sa mai bata. Micuțul adus cu elicopterul SMURD la Timișoara s-a stins

Eforturi disperate s-au facut la Timisoara pentru salvarea copilului de 7 ani care a fost gasit pe fundul unui bazin de inot de la strandul din Deva in a doua zi de Craciun.

Micutul intrase in coma profunda, iar doctorii au decis sa il transfere la Timisoara, cu elicopterul SMURD.

Dupa o serie de investigatii de specialitate la Spitalul Judetean, a fost internat la Terapie Intensiva la Clinica Bega, unde medicii au incercat o minune.

Din pacate, starea copilasului nu s-a imbunatatit in masura in care sperau doctorii, iar recent micutul s-a stins, lasand in urma niste parinti devastati de durere. Statuse mult prea mult sub apa, fara oxigen.

Va reamintim, nenorocirea s-a petrecut in a doua zi de Craciun la un strand din Deva. Pustiul a intrat in bazinul adanc de 1,6 metri alaturi de un parinte, insa acesta l-a scapat din ochi pentru o clipa pe copil. Cum micutul nu stia sa inoate, s-a scufundat repede sub apa. In momentul in care a fost scos din bazin, copilasul nu mai respira.

A fost data imediat alarma la 112, iar angajatii strandului i-au acordat primul ajutor pana cand la fata locului a ajuns o autospeciala a Serviciului de Ambulanta. Doctorii au fost inca de la inceput rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Un răspuns

  1. mona_cadar@yahoo.com' Mona Cadar spune:

    De curiozitate, care personal i au dat copilului ajutor medical de specialitate???? Întreb PTR ca anul trecut am vizitat și eu acest ștrand și personalul e “dezastru”! Adică nimeni nu supraveghează bazinele așa cum impun normele! Trebuie sa fie o persoana PTR fiecare bazin! Ori aici sunt vreo trei tineri care habar nu au de ei! Mai mult becurile de avertizare de la tobogan, nu funcționează!!! Se da fiecare cum crede de cuviință! Rușine administrației ștrandului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus