Sunt 4.761 de cazuri în țară

Sunt 16 noi cazuri în județ confirmate în județ, în ultimele 24 de ore. Numărul acestora a ajuns la 174. Numărul celor care au decedat în spitalele din județ a ajuns la 19.

6 dintre cazuri sunt de la Hunedoara și este vorba despre două infirmiere de la UPU și o asistentă de la Medicină Internă și trei pacienți, care erau internați și izolați.

Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 08 aprilie 2020, comunicată de Instituția Prefectului Hunedoara:

Număr persoane aflate în carantină: 405

Număr persoane aflate în izolare: 2.801

 

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Urgenţă şi al respectării pervederilor ordonanţelor militare, astfel:

  • echipele de jandarmi şi de poliţişti din judeţul Hunedoara au aplicat 78 sanctiuni valoare totală de 152.500 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.

 

Reamintim că dispozitivele de siguranță publică acționează pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a preveni și combate inegalitățile de orice fel.

 

Pentru ambele structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii şi jandarmii sunt sprijiniți de polițiști locali.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus