În spitalele suport Covid din județ sunt 11 locuri la ATI, toate ocupate

Rezultatele unor teste care au sosit astăzi arată că în județ s-au mai înregistrat pe parcursul zilei încă 25 de cazuri de persoane confirmate cu noul coronavirus. Acestea provin din Hunedoara și Deva.

Potrivit directorului executiv al DSP Hunedoara, Sebastian Mezei, încă doi pacienți au fost transferați astăzi la ATI în Arad și Mureș deoarece toate cele 11 locuri de la ATI pentru bolnavii de Covid – 19 din cele 6 spitale suport Covid sunt ocupate. Alte 3 persoane fuseseră transferate anterior la Arad.

În judeţul Hunedoara au desemnate spitale-suport COVID-19 unităţile medicale din Hunedoara, Haţeg, Lupeni, Orăştie, Vulcan şi Geoagiu.  În secţiile ATI ale acestor spitale au fost rezervate 11 locuri pentru bolnavii de COVID-19 astfel: 7 la Hunedoara, câte două la Hațeg și Lupeni.

Pe de altă parte, astăzi la ora 13 s-au raportat în județ 22 de noi cazuri, acestea fiind însă transmise de către DSP încă de ieri. Raportarea se face la 24 de ore, de aceea există diferențe între datele pe care vi le prezentăm după ora 13.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus