Austria a interzis intrarea pe teritoriul său a unui tren care venea din Italia din cauza suspiciunilor că doi pasageri ar putea fi contaminaţi cu noul coronavirus, scrie duminică tabloidul Oe24, citând surse din domeniul securităţii, relatează Reuters.

Trenul aşteaptă în prezent în Pasul Brenner, pe teritoriul Italiei. La bord se află două persoane cu febră, care sunt suspectate că ar fi infectate cu noul coronavirus, informează Oe24 pe site-ul său.

Poliţia austriacă, Ministerul de Interne şi operatorul trenului OBB nu au putut fi contactaţi pentru a comenta informaţia, notează Reuters.

 

Italia este în prezent ţara cea mai afectată de epidemie în Europa, cu trei morţi şi 149 de cazuri confirmate până duminică seară.

sursa: dcbusiness

2 răspunsuri

  1. Noi suntem antrenati. Doar am avut experienta cu USR, care sunt tot niste virusi pentru care Romania nu are inca vaccin….Dovada cum au infestat si Hunedoara Libera fara sa se fi remarcat cu nimic in afara de niste tzepe date romanilor si gainariile dintre ei (lenjerie, voturi, orice…)..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus