Traian Băsescu a făcut o declarație controversată.

Acesta a cerut să se instaureze stare de urgență în contextul noului coronavirus.

Într-o intervenție la Digi 24, fostul președinte al României a afirmat că Armata română ar trebui să patruleze prin satele României pentru a se asigura că cetățenii respectă măsurile impuse de Guvern în ceea ce privește pandemia cu noul coronavirus.

sursa: dcnews

4 răspunsuri

 1. bebeduma68@gmail.com' Sardina Ionescu spune:

  Sa patruleze peste tot si sa trimita acasa toate taraturile care stau la terase si cu liota de copii dupa ele prin oras. E plina de Deva de nenorociti care si acum stau “snop” la terase. Sa puna mana si sa mai si citeasca, nu doar sa “socializeze”, ca atata stiu dementele astea si insotitorii lor

  • Ba mai bine să le împuște și să le treacă pe răboj că le-a ucis corona :))
   Pfff , tu îți dai seama ce spui ?

   În altă ordine de idei, dacă băse a fost trompetă la secu , aia nu înseamnă că are o părere pertinentă despre ce ar trebui să facă armata !

   • sargiiaama65@gmail.com' Sardina Ionescu spune:

    Tu iti dai seama cum judeci, nene? Din cauza unora ca tine a ajuns tara asta plina de indolenti si iresponsabili. De tupesti si smecherasi de 2 bani, care isi rezuma viata la terase, chefuri si pretenari de 2 bani si in rest sunt goi in cap.

    • Sardeluță tată , mai lasă-mă cu băsismele tale, adoratul tău nu e decât un hoț ordinar care a ”pus umărul” din greu pentru ca România să fie ce este astăzi. Gândirea ta e comunism nedisimulat ! De libertăți cetățenești ai auzit ? Cel mai sigur NU !!! O recomandare este doar o recomandare, altfel vor sta lucrurile dacă se va institui stare de necesitate, atunci nu va mai fi recomandare, va fi obligație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus