Număr persoane confirmate: 634

 

Informaţii centralizate de la începutul perioadei de monitorizare

Actualizate la data de 26 mai 2020

Precizăm că numărul persoanelor confirmate diferă față de raportările la nivel național pentru că la nivelul INSP nu au fost procesate toate datele obținute din județe.  Aceste date vor fi actualizate în zilele următoare.

 

Potrivit datelor primite de la  CENTRUL DE COORDONARE SI CONDUCERE A INTERVENTIEI – Hunedoara, avem următoarea situație la nivel de județ:

Număr persoane vindecate: 515

Număr persoane ieşite din carantină: 1126

Număr persoane aflate în carantină: 46

Număr persoane aflate în izolare: 1230

Număr persoane ieşite din izolare: 7.556

Număr persoane confirmate: 634

Persoane decedate: 71

 

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Alertă, al respectării pervederilor legale şi al prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:

  • În ultimele 24 de ore, 5 militari I.S.U Hunedoara au desfăşurat activităţi de coordonare pentru prevenirea răspândirii virusului, din Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara și de transport al hunedorenilor suspecți de infecție SARS-CoV-2

– 24 cadre medicale ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Hunedoara au efectuat 23 de misiuni cu 11 mijloace tehnice, transporturi intraspitaliceşti și decontaminări, prelevare probe precum şi transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus.

În cursul zilei de ieri, polițiștii hunedoreni au acționat în sistem integrat alături de alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I.

Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile legii şi ale Hotărârii CNSSU privind măsurile de prevenire în timpul Stării de Alertă.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii noului coronavirus.

 

– De asemenea echipe de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat misiuni specifice pe întreg teritoriul judeţului Hunedoara.

 

Biroul de presă Instituția Prefectului

 

2 răspunsuri

  1. Nu inteleg de ce exista diferente intre raportarile judetene de cele nationale. Vand ca cei de la CENTRUL DE COORDONARE SI CONDUCERE A INTERVENTIEI – Hunedoara au raportat 643 de imbolnaviri, iar la nivel central judetul Hunedoara sunt raportate 628 de cazuri confirmate (la raportarea din data de 27.05.2020)

    • Monalise Hihn spune:

      La nivel național, raportările se fac cu datele care sunt trimise din județe pentru buletinul de la ora 13. În județe, rezultatele vin pe tot parcursul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus