Persoane internate la data de 29 mai: 38

 

Vă informăm că sunt în curs de actualizare datele privind persoanele depistate pozitiv la infecția cu noul coronavirus, de la începutul perioadei de monitorizare. Astfel, unele cazuri pozitive, înregistrate acum în județul Hunedoara, vor fi repartizate pe județul de domiciliu al fiecărui pacient.

 

Numărul persoanelor din județul Hunedoara, confirmate pozitiv, va fi comunicat în următoarea perioadă.

 

Astăzi, 30 mai 2020, avem următoarea situație:

 

Număr persoane vindecate: 536

Persoane internate la data de 29 mai: 38

Număr persoane ieşite din carantină: 1201

Număr persoane aflate în carantină: 15

Număr persoane aflate în izolare: 1..597

Număr persoane ieşite din izolare: 7.619

Persoane decedate: 73

 

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Alertă, al respectării prevederilor legale şi al prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:

  • În ultimele 24 de ore, 5 militari I.S.U Hunedoara au desfăşurat activităţi de coordonare pentru prevenirea răspândirii virusului, din Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara și de transport al hunedorenilor suspecți de infecție SARS-CoV-2

– 22 cadre medicale ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Hunedoara au efectuat 18 misiuni cu 13 mijloace tehnice din dotare, transporturi intraspitaliceşti și decontaminări, prelevare probe precum şi transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus.

În cursul zilei de ieri, polițiștii hunedoreni au acționat în sistem integrat alături de alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I.

Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile legii şi ale Hotărârii CNSSU privind măsurile de prevenire în timpul Stării de Alertă.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii noului coronavirus.

 

– De asemenea echipe de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat misiuni specifice pe întreg teritoriul judeţului Hunedoara.

 

Biroul de presă Instituția Prefectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus