Compania Marvel a întrerupt filmările la noul serial “The Falcon &The Winter Soldier” care se desfăşurau în Republica Cehă, în faţa alertei provocate de coronavirus, relatează miercuri EFE.

Serialul, a cărui premieră era prevăzută pentru vara aceasta ca primă producţie Marvel pentru platforma Disney+, se filmează în principal la Atlanta (SUA) dar în această perioadă se turnau câteva scene în Cehia unde au fost confirmate 40 de cazuri de COVID-19.

Ca o ironie, “The Falcon &The Winter Soldier” a întrerupt filmările şi în ianuarie, după seria de cutremure care a lovit Puerto Rico, unde echipa trebuia să se instaleze pentru câteva luni.

Filmările au continuat în alte locaţii, însă ultimele ştiri pun sub semnul întrebării premiera prevăzută vara aceasta.

Acţiunea serialului se petrece după evenimentele din filmul “Avengers: Endgame”, care a încheiat seria “Avengers” şi care a devenit în 2019 filmul cu cele mai mari încasări la box-office din toate timpurile.

Atât Falcon cât şi Winter Soldier au apărut deja ca personaje secundare în acest film, iar actorii Anthony Mackie şi Sebastian Stan îşi vor relua rolurile în acest serial, în care mai joacă Daniel Bruehl, Emily VanCamp şi Wyatt Russell.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus