Ele vor funcționa în Deva, Hunedoara și Petroșani

Începând cu 18 ianuarie 2021, ora 8, se deschid centrele de vaccinare de la Deva (Centrul Cultural Drăgan Muntean), Hunedoara (Sala de sport a Liceului Traian Lalescu) si Petrosani (Sala de sport a Școlii nr. 7).

Toate locurile pentru centrele de la Deva și Hunedoara au fost ocupate până în data de 28 ianuarie 2021, iar la Petroșani probabil că se vor ocupa în cursul zilei. În total, pe cele 3 centre, au fost înregistrate, până în acest moment, în platforma de programări 9.871 de persoane”, a declarat directorul executiv al DSP Hunedoara, Sebastian Mezei.

El a adăugat că la această oră sunt deja vaccinate în județ 4.296 de persoane vaccinate în judet, campania începând în 30 decembrie 2020. „Mâine vom aduce cel mai mare transport cu doze de vaccin, respectiv 2.760 de doze (460 de flacoane), care vor fi distribuite la centrele de vaccinare pentru populație și la cele din unitățile spitalicești care vor continua vaccinarea personalului medical la prima vaccinare și RAPEL”, a mai spus Sebastian Mezei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus