Suporterii pot spera din nou că vor merge pe stadion la meciurile echipei favorite – Corvinul Hunedoara.

Istoria echipei de fotbal Corvinul Hunedoara a fost pusă în paranteze începând cu anul 2004, când FC Corvinul Hunedoara a fost exclusă din campionat din cauza datoriilor și dezafiliată de la FRF.

Totodată, și marca a fost înregistrată de Mircea Alic la OSIM, astfel că, deși avea titulatura de Corvinul în numele echipei, FC Corvinul 2005 (înființată în mandatull Nicolae Schiau) a pierdut, în instanță, dreptul să folosească numele și ulterior a fost obligată a fost obligată să se retragă din campionat.

Acum, pare că lucrurile se schimbă și suporterii pot spera din nou că vor merge pe stadion la meciurile echipei favorite – Corvinul Hunedoara. Marca a fost preluată apoi de un om de afaceri din București. Acesta a acceptat să poarte discuții cu noua administrație a Hunedoarei și chiar să cedeze, în primă fază, pe o perioadă de câțiva ani numele Corvinul unui nou club, cu condiția ca acesta să aibă ca acționar Primăria și Consiliul Local.

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a declarat pentru Hunedoara Liberă că deja au avut loc discuții în acest sens cu Octavian Alexandru Marin, deținătorul mărcii Corvinul, și că săptămâna viitoare vor fi puse la punct toate detaliile înțelegerii.

„Dacă această înțelegere va funcționa și consilierii locali vor fi de acord, am putea înființa un nou club, care să poarte numele Corvinul Hunedoara. Domnul Marin va veni săptămâna viitoare la Hunedoara pentru mai multe discuții legate de viitorul club”.

6 răspunsuri

 1. Imi permit un comentariu cu tot respectul si interesul…sufletesc/patriotism local, cum vreti…
  Interesant…
  1.Nu inteleg “….și chiar să cedeze, în primă fază, pe o perioadă de câțiva ani numele Corvinul unui nou club, cu condiția ca acesta să aibă ca acționar Primăria și Consiliul Local” ?!
  2.Domnul asta din Bucuresti n-are nume ? ( Eu vad doar prenume, poate c-asa -i p’acolo,…”dă” unde vine…)
  3.Ce treaba are el cu “Corvinul” anilor ’80 ?
  Am fost membru cotizant, ca multi alti salariati CSH si nu numai, cu loc in tribuna inchiriat/platit pe o perioada de timp(in general 1 an).
  Stiam aproximativ, cum se finanta echipa patronata de un colos industrial al Romaniei…
  Sa declari/promiti acum, intr-o locatie(Hunedoara) aproape moarta, ca vei…invia Corvinul, i-mi pare putin dubois.
  4.Continuare pct.3, daca”afacerea” e prospera in mod sigur se-ntampla ceva … necurat !

  • Monalise Hihn spune:

   Domnul din București are nume. E scris în text – Octavian Alexandru Marin. Recitiți textul! O zi frumoasă!

   • o_laurian@aol.fr' Mannecken spune:

    Persoana care a lasat un mesaj cu numele “gelei” a pus întrebari si a dezvoltat subiecte importante,reale si care fac parte din ceea ce este neclar cu aceasta situatie. Nu cu articolul dumneavoastra(sau chiar si el,de ce nu..sau mai ales cu el…) ci cu ceea ce se întâmpla în acest moment cu Corvinul si speranta de a avea o noua echipa competitiva la Hunedoara.

    …ce raspundeti dumneavoastra….banal…..ceea ce este cel mai nesemnificativ în comentariu….Si pâna la urma care este numele de familie????? Si Octavian si Alexandru si Marin,suna mai degraba a prenume. Pot cu siguranta sa fie toate trei nume….ma mir ca nu i-ati corectat ortograful,singurele comentarii obiective pe care le faceti la comentariile articolelor dumneavoastra.Totusi,in acest caz si în urmatoarele,al meu inclus,spuneti care este cuvântul care nu este corect scris,de ce, si care este explicatia si cum sa facem sa scriem corect româneste.Este o gresala grava si în articolul dumneavoastra…nu cautati,va spun eu….” dreptul să folosească numele și ulterior a fost obligată a fost obligată să se retragă din campionat” Cu siguranta nu sunteti dumneavoastra bâlbâita,poate doar cel care corecteaza articolele.

   • o_laurian@aol.fr' Mannecken spune:

    Cu riscul sa ma însel,din ceea ce am gasit în articole publicate pe internet, acest domn se numeste,Alexandru Octavian Marin.In aceasta ordine,nu Octavian Alexandru Marin cum scrieti dumneavoastra în articol.

    Foarte probabil ca numele dânsului sa fie Alexandru,dupa felul în care sunt interpretate numele în România.In Marea Britanie se pare ca este invers. Se poate si la noi, cu siguranta. Putina lume stie,de exemplu,ca numele actorului Jean Constantin era Jean. Constantin era prenumele. Asta pentru a ne mentine în banalitate. Cu siguranta în scurt timp o sa dati un raspuns serios,profesional si cu multe explicatii la articolul pe care l-ati publicat. Nu va cerem sa deconspirati sursele.A

    • Monalise Hihn spune:

     Da, pe câțiva ani, pentru că pot să fie 2, 5 sau 10 ani. Asta vor hotărî prin contractul încheiat. Apoi, a ajuns în posesia mărcii, pentru că, din ce am înțeles și nu am scris în articol deoarece nu am o declarație oficială, iar pe povești nu scriu, că i-ar fi fost cedată, împreună cu palmaresul, de către Mircea Alic (nu e o informație confirmată). Dorește o colaborare cu Primăria și Consiliul Local, tocmai pentru că vrea să evite mișmașurile. Apropo, aveți multă grijă de numele altora și dumneavoastră semnați cu pseudonim! O seară minunată vă doresc!

     • o_laurian@aol.fr' Mannecken spune:

      ….ceva mai bine decât articolul si raspunsul dat lui gelei,iar despre nume v-am mai raspuns acum câteva luni.Cred ca a fost prima si singura data când am lasat un comentariu la articolele dumneavoastra. Citesc din când în când articole din acest ziar,si nu intervin neaparat cu parerea mea despre subiect. Chiar deloc…Poate cautati în arhiva si gasiti opinea mea la vremea respectiva la acel articol…sincer,nu mai stiu despre ce era vorba. Poate un subiect despre Spitalul din Hunedoara.. Mi-ati facut o observatie similara,printre altele în ceea ce priveste numele si ortograful. Nu fac politica,nu va atac,nu am nici un interes.Pur si simplu este pseudonimul cu care ma semnez la fiecare postare,pe ziare si forumuri..Nu am gasit altul mai simplu,mai reprezentativ si mai frumos…Fac aceasta observatie,pentru ca desi aveti articole obiective,faptul ca faceti observatii(des) în ceea ce priveste ortograful va devalorizeaza ca journalist(a) Nu o sa vedeti asemenea “corectii” la ziarele de mare tiraj din România sau strainatate.Eu sunt plecat de 26 de ani din tara si ma leg de asta pentru a motiva greselile mele..îmi este chiar rusine ca nu scriu corect…iar despre nume,daca tot ma provocati,nu este clar….Alexandru cred eu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus