Senatorul PSD Cosmin Nicula a declanșat un atac fără precedent la adresa președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloț. Parlamentarul susține că, sub conducerea lui Moloț, PNL va avea soarta PNȚCD.

Parlamentarul social-democrat a declarat că așteaptă cu mult interes data de 28 mai (dată la care Înalta Curte judecă recursul formulat de Mircea Moloț în procesul cu ANI), pentru că aceasta este data scandentă la care județul Hunedoara „trebuie să scape de cel care a gestionat corupția la nivel instituțional în ultimii zece ani”. „Pe 28 mai sper să se facă dreptate și să plece acasă. De când e președinte a instituit corupția la nivel de virtute. Județul a avut mult de pierdut din cauza stilului său dictatorial, arogant de a conduce”, a declarat Cosmin Nicula care a adăugat că așteaptă de mulți ani momentul în care Moloț va fi înlăturat de la șefia Consiliului Județean.

„În județ, e grandoman. În fața subalternilor pare mare și hotărât, în fața șefilor de la București e mic. La propriu și la figurat, pentru că nu a fost capabil să aducă fonduri pentru proiecte care să dezvolte județul Hunedoara”, a mai spus Cosmin Nicula.

În final, senatorul Cosmin Nicula a declarat că, sub conducerea lui Mircea Moloț, PNL se va lupta la alegerile europarlamentare pentru locurile 3-4. „Vom câștiga alegerile în fața PDL! Liberalii au coborât atât de mult, încât nu se mai pune problema să se aleagă cu locul 2”, a adăugat parlamentarul social-democrat.

5 răspunsuri

  1. D-nul Nicula ar trebui sa pronunte cu atentie cuvantul “coruptie” deoarece dansul face parte din PSD cel mai corupt partid din Romania, ajungand sa se denunte intre ei la parchet , neitelegandu-se cum sa-si imparta banii tarii. Dansul vorbeste dintr-o frustrare enorma, stiind ca PNL este cel mai puternic partid din judetul Hunedoara. Ar trebui sa verifice inainte de a face anumite afirmatii in presa, deoarece datorita d-nului Mircea Ioan Molot aflat la conducerea Consiliului Judetean , s-au facut foarte multe investiti in infrastructura, sanatate, cultura, sport, asistenta sociala, de care si dansul ca simplu cetatean al judetului a beneficiat. Chiar daca suntem in plina campanie electorala nu ar trebui sa se foloseasca minciuna ca mijloc de a ascunde neputinta unor in fata celor pe care ii simt superiori

  2. Acest asa zis domn Nicula ar trebui sa se uite in dex si sa vada ce inseamna cuvantul “coruptie” deoarece el e un pilon in partidul coruptilor din Romania adica PSD.Restul comentariilor sunt de prisos cand unul ca Nicula vorbeste de coruptie ati cam zis totul…

  3. Dl. Nicula are dreptate,dar oare doar acum a aflat?Nu stia ca la Alba la DNA stau blocate dosarele lui?Nu stia ca inaltimea dosarelor depaseste cu mult inaltimea mistretului ranit?Cereti organelor statului sa isi faca datoria si atunci veti mai fi credibili.

  4. Da hoti striga hoti. Onor magistrați ai statului roman va rog treziți-va. Majoritatea angajatilor UAT Hunedoara sunt cel putin complici cu Tetea. La fel sunt si cei din consiliu, cei ce au votat si au sustinut votul lui

  5. mirka_hd@yahoo.com' AMsterdamer spune:

    Aveti un tupeu psdist d nle nicula!!!Priviti in propria ,,ograda ,, a psd ului mai precis ,sa vedeti nr de corupti si infractori.Prin urmare sa fiti mandru ca ,faceeti parte dintr un partid fruntas de infractor,i de toate spetele,psd!!!!!Ce ma uimeste este ca ,in sondaje tot psd ul conduce!!!!Ce o fi cu romanii nostrii!!?Daca pnl a ridicat la rang de virtute coruptia, cum spui dumneata , atunci,psd ul a ridicat o la rang de arta!!!!Mafia italiana v ar invidia!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus