Costel Alic a fost prefect și președinte al CJ Hunedoara, iar Ioan Diniș senator PDSR de Hunedoara.

1.667 de persoane au primit titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant”.

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, a semnat ieri decretul prin care li se conferă acest titlu celor 1.667 de persoane, între care se află și fostul președinte al Consiliului Județean Hunedoara și fost prefect, Costel Alic, dar și fostul senator PDSR de Hunedoara, Ioan Diniș. De asemenea, pe listă se află și Florea Ghiuzela, Alexandru Chiș.

Şase persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 19 au fost rănite în municipiul Hunedoara, începând cu data de 22 decembrie 1989. Municipiul Hunedoara este Oraș Martir al Revoluției Române.

CONSULTĂ AICI

ANEXĂ CUPRINZÂND PERSOANELE CĂRORA LI SE CONFERĂ TITLUL DE “LUPTĂTOR PENTRU VICTORIA REVOLUŢIEI DIN DECEMBRIE 1989 – LUPTĂTOR CU ROL DETERMINANT”

Sursa foto: Muzeul de Arheologie, Istorie și Etnografie - Hunedoara

2 răspunsuri

  1. Unde au fost astia la revolutie.Cind a fost I.Popa primsecretarul nenorocit dat afara din judeteana de partid si urcat in duba politiei sigur nu au fost.Au venit apoi ,in misiune sigur,sau instalat in fsn si cica sunt revolutionari.Poate pentru organizarea mineriadelor.

  2. Incredibil sa dai distinctii unor comunisti inraiti vorbersc in special de Dinis pe care l-am avut profesor la seral la matematica Fizica si era un pur adept si aparator al uritei filozofii comuniste el si cu profesorul Lupu de la liceul industrial comunisti si profitori al sistemului .
    Marius Uscatu Cindva accus David Pedrazza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus