Declarații în conferință de presă

În cadrul unei conferințe de presă de joi, 8 august, Costel Avram a declarat:

„Conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara este o conducere politică: PSD conduce judeţul Hunedoara. Conducerea politică a Consiliului Judeţean nu are probleme cu DNA! Cei de la DNA au cerut acte referitoare la închiderea gropilor de gunoi de la Deva şi Orăştie, din 2015, când era PNL la conducerea Consiliului Judeţean şi documente privind înfiinţarea Serviciului Monumente, din 2013, când tot PNL era la putere în judeţ”, a declarat Costel Avram, ieri, în conferinţă de presă.

Declarația administratorului public al Consiliului Județean Hunedoara, vine în replică la informații apărute în presa locală care insinuau că Direcția Națională Anticorupție desfășoară acțiuni de verificare care vizează actuala conducere a CJ.

„DNA s-a mutat în CJ Hunedoara. Conducerea PSD fumegă 

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au învățat calea spre Consiliul Județean Hunedoara. De câteva săptămâni bune, volume întregi de documente sunt depuse la DNA de către responsabilii administrației județene. Două mari subiecte, spun surse judiciare, sunt vizate de cercetările DNA.”

Gazeta de dimineață, 1 august 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus