Directorul General al SC Apaserv Valea Jiului SA a obținut punctajul maxim la proba de interviu.

Joi, Costel Avram a obținut maximul de puncte la proba de interviu pentru ocuparea postului de administrator public al județului Hunedoara. Avram a obținut 100 de puncte după ce, la proba scrisă, a obținut 86 de puncte.

În aceste condiții, Costel Avram a fost declarat câștigătorul concursului.

Avram va semna contractul de management marți, 14 august, contract care va fi valabil până în iunie 2020.

Noul administrator public își va începe misiunea la Consiliul Județean Hunedoara din 20 august.

Costel Avram este a treia persoană care ocupă acest post de la înființarea funcției, după Dorin Martin și Dan Stoian, care a demisionat în luna iulie, lăsând locul vacant.

Costel Avram a ocupat în două rânduri postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara (2000 – 2004 și 2008 – 2012, iar între 2004 și 2008 a fost consilier județean). În prezent este directorul general al SC Apaserv Valea Jiului SA. Costel Avram a intrat în politică în 1991, când s-a înscris în PRM, apoi a fost membru PSD și PNL. În prezent, nu este membru de partid.

4 răspunsuri

  1. nuculescu@yahoo.com' Niculescu Aurel spune:

    Cel mai prost om din judet (politic vorbind) sau un ratat mai bine spus, succesuri Hunedoara tine-o tot asa, o sa avem un viitor stralucit, mai bine de asa nu se poate……?!
    Sau dorim noi asta…”? Poate traim prea bine…?

  2. In loc sa scrieti despre mitingul diasporei, umpleti paginile cu securisti reactivati de PSD!

  3. Care diaspora Victor?.Din pacate USR și rezist s-au folosit de diaspora iar cu câteva Ong -uri au confiscat evenimentul.Din pacate români din diaspora au fost foarte putini.E drept ca poate lucrurile nu merg tocmai bine, dar un parlament are un vot de încredere al majorității, un guvern al parlamentului.Asta înseamnă democrația.Peste doi ani sunt alegeri iar atunci majoritatea poporului decide.Nu putem schimba guverne sau majorități după placul unora.Iar o tara nu se conduce cu PUIE MSD!Dureros ce se întâmplă…

  4. @Radu:Care diaspora? Milioanele de oameni harnici. onesti, evoluati, care au fost alungati din tara de gasca de infractori care guverneaza Romania de ani de zile. Acei oameni curajosi care au luat viata in piept pentru ca nu au fost de acord sa fie calcati in picioare de niste analfabeti agramati, nu au fost de acord sa fie furati si batjocoriti de cei care au pus mana pe putere si atenteaza la siguranta cetatenilor. Cat despre majoritatea care a decis sa trimita in Parlament fauna aia de sferodocti care nu au nicio legatura cu ceea ce ar trebui sa reprezinte calitatea de parlamentar, sa fim seriosi! Asistatii social platiti din banii nostri si ai acestor milioane de oameni plecati din tara, betivii aia carati cu autobuzele de Firea la mitingul ala unde s-a vazut adevarat valoare a electoratului PSD, pensionarele alea nostalgice dupa vremurile lui Iliescu si care sunt plimbate din bani publici pe post de pupatoare de moaste, clanurile interlope controlate de unii lideri politici sa calce in picioare mame cu copii, intelectuali, tineri frumosi, oameni responsabili care manifesta pt. o tara libera si fara corupti?
    Ba da, putem schimba acest mod de a folosi puterea prin limitarea nr. de parlamentari, prin a lupta pt. o justitie adevarata care sa nu-i mai protejeze pe politicienii corupti, prin a ne cere drepturile si a ne apara libertatile, fara sa ne inclinam in fata unor neoameni care isi omoara propriul popor si isi alunga tinerii (daca scapa din evenimente gen Colectiv) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus