Costel Avram a fost reconfirmat pe postul de director al operatorului de apă și canalizare din Valea Jiului, ApaServ Valea Jiului SA, pentru încă 4 ani.

Adunarea Generală a Acționarilor de la ApaServ a aprobat componența Consiliului de Administrație al operatorului regional pentru următorii 4 ani. Astfel, din Consiliul de Administrație al ApaServ vor face parte, pentru următorii 4 ani, Radu Sorin, Daniel Surulescu, Costel Avram și Minodora Maria Lung. Pentru primii trei s-a reînnoit mandatul, în timp ce Minodora Lung a fost numită în urma procedurii de selecție derulată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Apă”.

Conform procedurii, după aprobarea componenței CA al ApaServ a fost desemnat și directorul general al societății, respectiv Costel Avram, care a semnat contractul de mandat pe 4 ani, până la data de 1 februarie 2022. Actele au fost înregistrate, vineri, la Registrul Comerțului, astfel că procedura este finalizată.

De precizat că mandatul  CA al Apa Serv Valea Jiului s-a încheiat la data de 1 decembrie 2017 și s-a mers pe interimat până la desemnarea noi structuri de conducere a operatorului de apă și canalizare din Valea Jiului.

După aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al ApaServ, conform deciziei AGA vor fi stabilite obiectivele și criteriile de performanță, ce vor constituit anexe la contractele de mandat.

sursa: informatiavj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus