„Mi-a fost greu să cred această știre. Încă sunt sub imperiul emoțiilor confuze care mă încearcă și aș vrea să cred că nu e vorba decât despre o glumă proastă…”

Fostul președinte al organizației județene a PRM Hunedoara, Costel Avram, a postat pe contul său de Facebook un mesaj emoționant după ce aflat vestea morții celui care l-a propulsat în politică: fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Costel Avram, în prezent membru PNL, afirmă că îi datorează totul lui Vadim Tudor, omul care l-a sprijinit să avanseze în cariera politică.

„În ultimii ani, drumurile noastre s-au mai îndepărtat. Dar nu am uitat și nu voi uita niciodată cât de mult a însemnat Corneliu Vadim Tudor pentru mine. Într-un fel, aș putea spune chiar că îi datorez totul! Am intrat în viața politică datorită acestui om politic de excepție și, tot datorită lui, am devenit consilier județean, vicepreședinte al Consiliului județean ,parlamentar si lider de partid. Vadim m-a dus practic în ”politica mare”. Și tot datorită lui Vadim am devenit un și mai bun român. Un român adevărat, demn să poarte numele Iancului, cum îi plăcea lui Vadim să mă tachineze”, scrie Costel Avram pe contul său de Facebook.

Fostul lider al PRM Hunedoara spune că, alături de Corneliu Vadim Tudor a cunoscut suișurile și coborâșurile vieții politice, că a câștigat și a pierdut bătălii politice. „Ne-am certat și ne-am împăcat de nenumărate ori. Am trăit alături de el momente memorabile dar am fost și martor al unor evenimente regretabile”, mai scrie Costel Avram.

Vadim – dur, dar sincer; ironic, dar niciodată zeflemitor

„L-am apreciat sincer pentru felul său de a fi: dur, dar sincer; ironic, dar niciodată zeflemitor. L-am admirat pentru abilitatea sa politică, pentru cultura sa profundă, pentru condeiul său de excepție. Nu voi uita niciodată lecțiile de istorie și de cultură pe care maestrul Corneliu Vadim Tudor mi le-a împărtășit, cu generozitate, de-a lungul anilor”, spune Costel Avram.

Costel Avram pare să fi trecut peste momentul în care, supărat că nu l-a întâmpinat la Țebea pe Tribun, acesta din urmă a decis să-l excludă din PRM.

„Despărțirea de Corneliu Vadim Tudor, atât de brusc, atât de repede, lasă un mare gol în inima mea. Vă mulțumesc, maestre, pentru tot ceea ce m-ați învățat să fiu, pentru tot ceea ce m-ați ajutat să fiu! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, își încheie mesajul său, Costel Avram.

sursa foto: glasul-hd.ro

2 răspunsuri

  1. Dk nu era Vadim si Neacsu caruia ii carai geanta,erai si acum un biet moldovean pripasit prin Ardeal,miner la Statia de salvare.

  2. Daca regreta atat de mult pe Vadim Tudor ,de ce l-a tradat pentru ca l-a propulsat in politica , cand a ajuns unde a vrut n-a mai fost bun . Nu l-a intampinat la Tebea pentru ca atunci cocheta cu liberalii si nu putea sa fie alaturi de Tribun . Rusine sa-i fie domnului Costel Avram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus