Ieri, la Hunedoara, a avut loc o conferință de presă în aer liber, în cadrul căreia a fost semnat contractul de finanțare a proiectului „Reabilitare Casa de Cultură din municipiul Hunedoara”. Fostul polițist Claudiu Ionescu, candidat la postul de primar al Hunedoarei din partea POL, i-a reclamat la Poliție pe deputatul Laurențiu Nistor, pe președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, pe primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu, și pe administratorul public al județului, Costel Avram. Ionescu a făcut plângere pentru aceștia nu au purtat măști și au stat la masă la o distanță mai mică de 1,5 metri unul de celălalt. Claudiu Ionescu a folosit în plângerea sa chiar articolul de presă scris de mine, precum și fotografia pe care am făcut-o la semnarea contractului.

Redau mai jos plângerea făcută de fostul polițist:

„IPJ Hunedoara,

În atenția domnului Inspector șef,

În data de 09.07. 2020, numiții Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara, Mircea Bobora, președintele CJ Hunedoara, Laurentiu Nistor, președintele PSD Hunedoara, și Costel Avram, administratorul județului Hunedoara, au avut o conferință de presă în fata Casei de Cultură a municipiului Hunedoara, fără a purta măști de protecție și fiind la o distanță de sub 1,5 m, unul fata de celălalt.

Prin acest fapt, s-a pus în pericol sănătatea tuturor locuitorilor orașului, întrucât nu exista niciun mijloc de protecție, iar răspândirea corona-virusului a luat amploare la nivelul județului și al României.

Va rog sa luați măsurile legale ce se impun si să aplicați legea, chiar dacă aceștia dețin funcții importante în județ si poate veți suferi anumite consecințe.

Legea este pentru toți și se aplică indiferent de culoarea politică a celor care o încalcă.

Vă rog să-mi comunicați rezultatul sesizării la adresa de email …
Drept dovadă, vă pun la dispoziție fotografii doveditoare, precum și un articol de presă.

http://hunedoaralibera.ro/4s-semnat-contractul-de-finantar…/

Vă mulțumesc,

10.07.2020, Ionescu Claudiu”

2 răspunsuri

  1. Legea e lege, în special la Apaprod,atâta doar că angajatorul uită să asigure apa minerală angajaților ,cf. OUG 99/2000 considerând-o un moft probabil,că atâtea altele.

  2. Claudiu Ionescu???!!! Daca va fi ales primar va sta mai mult prin instante ca acolo se simte cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus