Sergiu Florea, cel care împreună cu Carmen Bejan a ucis şi tranşat un bărbat în vara anului 2009, se va căsători miercuri, 1 aprilie. Aleasa este o tânără din Ucraina care studiază la o universitate arădeană, scrie ADEVĂRUL.

Conform anunţului publicat pe site-ul Primăriei Arad, a fost înregistrată „declaraţia de căsătorie” a lui Florea Raul-Sergiu, în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul din actul de identitate în Baia de Criş, judeţul Hunedoara.

Tânărul condamnat la 20 de ani de închisoare pentru crimă se va căsători cu o fată de 22 de ani, Kalioglo Inna, din Ucraina, localitatea Novoselskoe.

„În temeiul art. nr. 285 din Codul Civil, orice persoană poate face opoziţie la căsătorie dacă există un impediment legal sau dacă alte cerinţe ale legii nu sunt îndeplinite. Opoziţia la căsătorie se face numai în scris, cu arătarea dovezilor pe care se întemeiază, în termen de 10 zile de la data afişării”, anunţă Primăria Arad.

Surse din cadrul Penitenciarului Arad, unde Florea îşi ispăşeşte pedeapsa, au declarat că a fost anunţată cununia, care va avea loc la începutul lunii aprilie.

646x404 (1)

Kalioglo Inna (FOTO Facebook) 

Florea a cerut discreţie asupra evenimentului şi nu a vorbit despre viitorea soţie şi împrejurările în care a cunoscut-o. Sursele afirmă însă că tânăra este studentă în Arad.

Şi fosta iubită a lui Florea, Carmen Bejan, aflată în detenţie tot în Penitenciarul Arad, condamnată pentru aceeaşi crimă, s-a căsătorit în aprilie 2012 cu un fost deţinut arădean, Claudiu Şatran.

Sergiu Florea şi iubita lui, Carmen Bejan, au fost condamnaţi în anul 2011 la câte 20 de ani de închisoare. În luna august 2009, cei doi l-au ucis şi tranşat pe Trifu Schrott într-o cameră a unui cămin al Facultăţii de Medicină din Timişoara.

Victima avea 65 de ani şi venise acolo pentru a întreţine relaţii sexuale cu Carmen Bejan, în schimbul sumei de 500 de euro.

adevarul.ro

Un răspuns

  1. Oare… Ce Femeie mai poate fi ea !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus