Soluția poate fi atacată la Curtea de Apel.

Soluția pe scurt: În baza art. 226 C.P.P. admite propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, şi în consecinţă: În baza art. 202 C.p.p., art. 223 al. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului: – CRĂCIUNEAN IOAN – pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27 ianuarie 2016 şi până la data de 25 februarie 2016, pentru infracţiunea de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte prev. de art. 195 rap. la art. 199 C.p.. Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărător, de luare a măsurii preventive a controlului judiciar.

Potrivit procurorilor hunedoreni, din cercetările efectuate până în prezent au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că, la data de 9 ianuarie 2016, în timp ce se afla la domiciliul din Hunedoara sub influența băuturilor alcoolice, inculpatul Crăciunean Ioan a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele mamei sale, cauzându-i multiple leziuni care au avut ca urmare decesul acesteia la data de 25 ianuarie 2016.

Potrivit concluziilor preliminare moartea a fost violentă și există legătură de cauzalitate între leziunile traumatice care s-au putut produce la data de 9 ianuarie 2016 prin lovire cu și de corpuri dure și prin comprimare între planuri dure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus