Crin Antonescu s-a declarat dezgustat de "mascarada" înființării USL 2.0.

Crin Antonescu s-a enervat după ce Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu a pus bazele unui nou USL. Antonescu a anunțat că va merge la vot duminică, deși, inițial, nu ar fi vrut să facă asta.

“Ceea ce a făcut domnul Ponta, această mascaradă, m-a determinat să votez duminică. Nu-i e dor nimănui de mine acolo, în USL 2.0. Una din marile bucurii ale lui Ponta e că i-a dat Dumnezeu șansa de a nu ne întâlni în această campanie. Nici lui Tăriceanu, nici lui Dragnea care știa cine a trădat și cat. Nu le era lor dor, nu îmi era nici mie.

E o amenințare ca Ponta să ajungă președinte, pentru că și atunci când ai câștigat partida tot minți, îți ascunzi adevărata identitate, e o rușine. Cum o rușine e și acest Tăriceanu. Un eventual succes al stângii este impostura acestei auto-intitulate zone de dreapta din România.”, a declarat Antonescu la Realitatea TV.

stiripesurse.ro

Un răspuns

  1. srka67srka@gmail.com' Sorin Râncu spune:

    Bună seara!
    Nu este clar, totuși, motivul tăcerii d-lui Antonescu. Sper că, după aceste alegeri, lucrurile se vor clarifica. Am înțeles de ce s-a rupt USL-ul, dar s s-a întâmplat în PNL, nu am priceput.
    Cu stimă,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus