Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a criticat joi, la Radio France Internationale, asocierea dintre premierul Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, respectiv tentativa de refacere a Uniunii Social Liberale.

„Este un semn rău că Ponta nu are curaj să îşi asume propria identitate şi încearcă să falsifice o realitate, să prezinte un PSD care şi-a anexat câteva grupuri de profitori politici sub forma unei mari coaliţii. Un om politic la doi paşi de Preşedinţie şi cel mai mare partid au o preocupare în a se ascunde după formule care să se numească altfel. Neasumarea propriei identităţi este un semn că nu ne aşteaptă un viitor prea bun cu Ponta preşedinte“, a spus Antonescu.

„Astăzi, grupul de oameni plecaţi din PNL, adunaţi în jurul domnului Tăriceanu, nu sunt decât, cel mult, în condiţia de partid anexă al PSD-ului. Iar domnul Tăriceanu,  care joacă rolul unui soi de majordom la curtea domnului Ponta, nu poate emite în niciun fel pretenţia că ar reprezenta o componentă de dreapta sau ceea ce însemna înainte Partidul Naţional Liberal într-o asemenea alianţă“, a completat fostul lider liberal.

El a vorbit şi despre dezbaterile prezidenţiale şi a opinat că finala din acest an a fost „de departe cea mai slabă“.

“Constat că această campanie a fost după părerea mea de departe cea mai slabă, inclusiv cele două întâlniri între finalişti. E încă un semn de boală a spaţiului politic. Nu e o duminică veselă, nu vreau să spun mai mult”, a adăugat Crin Antonescu.

adevarul.ro

foto: pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus