Cristian Diaconescu a anuntat ca va candida independent la alegerile prezidentiale si ca demisioneaza din PMP.

“Respecatand ceea ce se prefigureaza imi anunt candidatura d eindependent, evident nu voi mai membru al PMP, voi ramane presedintele fundatiei Miscarea Populara, am infiintat-o si am sustinut-o. Fac apel la cei care au parasit fundatia, sa reconsidere si sa se intoarca.

Consecvent si fara copromis voi merge mai departe”, a spus Cristian Diaconescu.

Cristian Diaconescu a subliniat ca nu doreste sa renunte la angajamentul de a candida, angajament sustinut de presedintele Traian Basescu si asumat in fata oamenilor si a partenerilor internationali. El se doreste un continuator al lui Traian Basescu si s-a aratat foarte dezamagit de cei din partid care l-au contestat public fara sa discute in interiorul partidului cu el.

“Am luat foarte in serios acest demers, este o responsabilitate enorma. In baza acestei investiri am facut un angajament pe care sunt deosebit de onorat sa constat ca a fost sprijinit inclusiv de Traian Basescu. Angajamentul se refera la continuarea eforturilor lui Traian Basescu sa traim intr-o tara libera si sa avem o perspectiva frumoasa pentru noi si pentru familiile noastre in tara.

Am discutat cu oamenii care pot arata unui politician Romania reala, in peste 20 de judete din tara. Am confirmat acest angajament cu partenerii nostri europenei si euro-atlantici.

In urma cu 10 zile cativa colegi au initiat un proces public pentru cschimbarea candidatului PMP. Nu au avut o discutie preliminara cu mine. Am vazut din presa ca au intentia de a schimba candidatul. Vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat in campania pe care am desfasurat-o pana acum. Sunt si oameni care nu accepta minciuna. M-a deranjat minciuna dar nu vreau sa intru in polemici. E normal sa decida ce candidat vor, dar e normal sa suporte si consecintele.

Din statutul de candidat am vazut in presa ca am devenit o noua propunere. E de datoria mea sa opresca acest proces. Astfel de dispute creaza confuzie si demotivare in randul cetatenilor si membrilor de partid”, a explicat Diaconescu.

www.stiripesurse.ro

foto: Mediafax/Ștefan Micsik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus