“Balul Balurilor” are prioritate, iar devencele fac naveta în fiecare zi la Sebeș

Marian Muntean, finanțatorul echipei CSM Cetate Deva, este nemulțumit de faptul că singura echipă din județ care joacă în liga națională de handbal nu se mai poate antrena în sala de sport a municipiului Deva. „După meciul din play-out cu CSM Ploiești din 11 mai, am primit o hârtie de la reprezentanții Sălii Sporturilor că nu mai putem intra să ne antrenăm din cauza evenimentelor care au loc în perioada următoare”, a spus Marian Muntean.

Devencele parcurg aproximativ 90 de km zilnic pentru a se antrena

De peste o săptămână, echipa de handbal CSM Cetate Deva se deplasează zilnic la Sebeș pentru efectuarea antrenamentelor. „Sala de la Deva este goală acum, dar noi nu putem să intrăm pentru că nu au terminat de strâns saltelele după Campionatul European de Judo. În data de 31 mai nu se poate juca pentru că este Balul Balurilor. Asta este anormal și numai în Deva este posibil”, a mai precizat Marian Muntean.

Cea mai mică factură a fost de 3.000 lei

Potrivit finanțatorului CSM Cetate Deva, nu banii sunt problema, ci o clauză din contract. „Am facturile plătite la zi. Cea mai mică a fost de 3.000 lei. Noi plătim 90 lei pe oră, iar antrenamentele le facem și de două ori pe zi. Au fost luni de zile când am plătit și 5-6.000 lei. Avem contract și este specificat că în momentul când în sală se desfășoară și alte activități directorul poate să aleagă, însă noi jucăm aici de atâta timp. Încă nu s-a terminat campionatul. Ce se întâmpla dacă jucam în play-off?”, a mai spus Marian Muntean.

CSM Cetate Deva joacă mâine, de la ora 18 al doilea meci pentru locurile 7-9 împotriva formației SCM Craiova. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor din Sebeș. Următorul meci, se disputa tot la Sebeș, în compania formației CSM București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus