Peste 50 de ambarcaţiuni vor lua startul în acest weekend la primul concurs oficial de snow-kayak, ce va fi desfăşurat pe domeniul schiabil de la Ski Resort Transalpina. 

Ambarcaţiunile utilizate în mod normal de pasionaţii de sporturi  nautice pe ape repezi vor lua startul, sâmbătă, 24 ianuarie, pe ZĂPADĂ. Este pentru prima oară în România când se organizează o astfel de competiţie bazată în principal pe distracţie. 

Romanian Snow Kayak va avea trei probe: cursa contra cronometru (vor fi desemnaţi câştigători concurenţii care vor înregistra cei mai buni timpi), cursa head-to head (doi participanţi vor lua startul simultan şi va câştiga cel mai rapid) şi proba free style (fiecare concurent este încurajat să utilizeze trambulina special construită și să pună în aplicare orice schemă pe care consideră că o stăpânește).

„Ne așteptăm ca la acest concurs să existe și foarte mulți începători. De aceea am luat toate măsurile de siguranță, atât din punct de vedere al traseului selectat, cât și al echipamentelor pe care le punem la dispoziția concurenților. Astfel, din punct de vedere al dificultății probelor nu există niciun motiv pentru care la start să nu se poată înscrie absolut oricine. Ne dorim ca toată lumea să se distreze, iar Romanian Snow Kayak să devină o competiție cu tradiție”, subliniază Cătălin Câmpeanu, președintele asociației Green Adventure şi organizatorul competiției.

Romanian Snow Kayak este organizat de Asociația Sportivă Green Adventure în parteneriat cu Ski Resort Transalpina.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Ce SURPRIZE îi aşteaptă în această IARNĂ pe turişti la SKI RESORT TRANSALPINA

Pârtiile de la Ski Resort Transalpina sunt de astăzi OMOLOGATE FIS

Ce TARIFE vor fi practicate în acest SEZON la Ski Resort Transalpina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus