Primarul Florin Oancea vrea schimbarea din funcție a celor doi viceprimari: Răzvan Mareș (PSRO) și Ovidiu Moș (PSD).

În Primăria Municipiului Deva este război total după ce primarul a anunțat că dorește și schimbarea viceprimarului PSD, nu numai a celui susținut de PSRO.

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri se află schimbarea din funcție a viceprimarului Răzvan Mareș și alegerea unui nou  viceprimar. Cu câteva ore înaintea ședinței, Oancea a anunțat că va propune și schimbarea lui Ovidiu Moș, după ce consilierii locali ai PSD au refuzat să participe la ședințele comisiilor de specialitate.

„Am luat decizia de a suplimenta ordinea de zi cu un proiect de schimbare din funcție a viceprimarului Ovidiu Moș. Eu, când am ajuns în Primărie cu votul devenilor am spus că vreau să fac administrație. Nu mi se pare normal ca, în cazul uneo ședințe anunțate de 5 zile, niciun consilier PSD să nu se prezinte la comisii. Există zvonuri că nu se vor prezenta nici la ședință”, a declarat Florin Oancea susținând că suspectează o înțelegere PSD-PSRO pentru blocarea activității.

Primarul mai spune că nici viceprimarul Ovidiu Moș nu a participat la ședințele comisiilor de spcialitate deși face parte din executiv.

„A nu te prezenta la ședința în care se iau decizii pentru deveni, asta nu pot tolera. Aici nu facem politică, ci administrație. Nu pot lucra cu oameni care ascultă de șeful de partid. Că trece, sau nu (proiectul de hotărâre, n. red.) eu îmi fac datoria. Dacă nu trece, mai așteptăm. Și încă ceva, în ceea ce privește controlul de la SPIGM, Mareș răspundea ca viceprimar de activitatea serviciului. Dar Moș era primar!”, spune Oancea.

Viceprimarul Ovidiu Moș nu a putut fi contactat deocamdată pentru a exprima un punct de vedere.

Un răspuns

  1. Sa puna biciu pe ei ca numa de frica stiu astia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus