A fost diagnosticată cu cancer tiroidian şi i s-au mai dau doar 5 ani de viaţă. Povestea uluitoare a unui fotomodel în vârstă de 31 de ani a inspirat multe femei din întreaga lume.

Candice Marie Fox a fost diagnosticată cu cancer tiroidian, iar medicii i-au recomandat să înceapă imediat tratamentul de chimioterapie, pentru a avea şanse de a învinge această boală, informează Metro.

Tânăra englezoaică a refuzat oferta medicilor şi a preferat să adopte un nou stil de viaţă, care să nu-i afecteze organismul precum razelele X ale tratamentelor de chimioterapie şi care să fie, totodată, sănătos.

“În loc să trăiesc pentru petreceri, distracţiile de weekend, muncă şi să fac aceleaşi lucruri pe care le făceam mereu, am decis să îmi schimb total stilul de viaţă. Mi-am propus să trăiesc pentru mine şi să iubesc viaţa aşa cum îmi este dată să o trăiesc. Ştiu că sună ca în poveşti, însă este singura cale prin care am reuşit să trăiesc cu adevărat şi chiar a funcţionat”, a povestit Candice Marie Fox.

Tânăra bolnavă de cancer a început să consume foarte multe fructe şi nu a lăsat să treacă nicio zi fără să consume 3 fructe de ananas. Ea a mai adăugat la alimentaţia ei grapefruitul, lămâile, merele, fructele de kiwi şi bananele. Toate aceste fructe enumerate sunt cunoscute pentru numărul bogat de proteine care pot combate cancerul.

De asemenea, ea a renunţat nu doar la alimentaţia toxică din viaţa ei, dar şi la persoane. Candice a hotărât să se despartă şi de soţul ei, atunci când a simţit că bărbatul nu îi aduce niciun fel de energie pozitivă în viaţă.

În doar patru luni, cancerul tiroidian aflat în stadiul 4 a dispărut complet, iar medicii au rămas uluiţi de ambiţia şi rezultatele pacientei lor.

Sursa: spynews.ro

Foto: facebook/hepta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus