Tânărul a fost prins și reținut.

In data de 15.04.2018, in jurul orei 01.30, polițiștii rutieri au oprit in trafic, pe str. Cerbului, din mun. HUNEDOARA, autoturismul condus de un hunedorean de 20 de ani.

„Acesta a rulat aproximativ 20 metri in marsalier, in incercarea de a se sustrage controlului, avariind un autoturism parcat, dupa care a fugit printre blocuri, abandonand mașina. Au fost alertate patrulele de ordine publică, in aproximativ 30 de minute, reusindu-se prinderea fugarului si conducerea acestuia la sediul Poliției. In urma testării, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.54mg/l, alcool pur in aerul expirat. De asemenea, polițiștii au stabilit ca acesta nu posedă permis de conducere”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.

Tanarul a fost condus la UPU Hunedoara, unde a refuzat prelevarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au luat masura retinerii pt 24 de ore a tânărului, care va fi prezentat magistraților Parchetului de la lângă Judecătoria Hunedoara, in vederea luării masurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus