Consilierul local PNL Jane Magaon, unul din cei mai vocali critici ai administrației primarului Viorel Arion a făcut un anunț șoc.

Dacă pentru unii liberali, amenințările cu excluderea din partid au fost îndeajuns pentru a le potoli ieșirile critice la adresa administrației condusă de Viorel Arion, pentru alții, conducerea locală a PNL Hunedoara a găsit alt ac de cojocul lor.

Deși a devenit vrând-nevrând coleg de partid cu primarul Viorel Arion (după fuziunea PNL cu PDL), Jane Magaon a fost în acest mandat unul din principalii contestatari ai proiectelor promovate de administrația locală. Liberalul a contestat de-a lungul ultimilor ani nu numai oportunitatea, ci mai ales legalitatea proiectelor aprobate de către mașina de vot din Consiliul Local.

În ultimele luni însă, Jane Magaon a scăzut tonul intervențiilor sale până la tăcere absolută. Vineri, Jane Magaon a anunțat că va demisiona din funcția de consilier local.

Potrivit surselor noastre, liberalul a luat această decizie după ce a primit asigurări că firma pe care o deține va încheia un contract generos cu societatea care realizează proiectul de reabilitare a sitului industrial de la Hunedoara și pregătirea pentru noi activități. Firma care a câștigat contractul pentru acest proiect finanțat din fonduri europene este SC PROSERV SA, societate deținută de familia deputatei PNL Carmen Hărău.

Contactat telefonic, Jane Magaon a confirmat decizia de a demisiona din Consiliul Local și a explicat și de ce.

„Da, marți voi demisiona pentru a nu mă plasa în incompatibilitate sau conflict de interese după ce voi semna un contract de lucrări. Este vorba despre un contract cu PROSERV de realizare a instalațiilor de gaz la noul parc industrial pe terenul ecologizat”, a declarat Jane Magaon care a adăugat că abia așteaptă să plece din Consiliul Local.

După ce demisia lui Jane Magaon va fi înregistrată la administrația locală, prefectul va semna ordinul de încetare a mandatului înainte de termen, urmând ca, în locul liberalului să fie desemnat un nou consilier de pe lista USL.

3 răspunsuri

  1. Ma cum nu vine DNAul peste ei

  2. Ce mult contează votul cetățeanului pentru ei.””De-abia apuc sa plec din consiliul local”, ăștia sunt liberali Hunedoarei.Mwrgeti oameni buni și votați, pentru ” hunedoara noastra”.

  3. Office@speditiontranscontinental.ro' 7 cai frumosi spune:

    Astia o ard pe fata .ce sa m ai zicem scapa cine poate. La brutarie cu ei sa scrie si ei 2-3 carti in timp record.hai sa va chis in freza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus